Zeg JA tegen jouw kracht en creëer je eigen pad!

Individuele Coaching

Soul Coaching

Partner Relatie Coaching

Soul Coaching

Individuele Coaching​

Ben je op zoek naar iemand die je hierbij kan begeleiden?

Ik help je graag om vanaf een afstand te kijken naar je situatie, zodat je je bewust wordt van bepaalde patronen die spelen in je leven. Door de juiste vragen te stellen en terug te geven wat ik zie, help ik je onderzoeken, zonder voor je in te vullen .

Uitgangpunten daarin zijn :
– Welke kwaliteiten heb je al die jou hierin ondersteunen?
– Wat zijn de obstakels die je tegenhouden?

Je hebt de wijsheid al in je, bewust of onbewust. Gedurende de sessies zal die zich gaan ontvouwen. Het bewustzijn van je intuïtie en lichaamssignalen wordt sterker. Je weet steeds beter wat er voor jou nodig is om de juiste keuzes te maken.

Je gaat zien en voelen, zodat je de cirkel van het denken doorbreekt. Je gaat je eigen pad uitzetten en in kaart brengen waar je hart sneller van gaat kloppen. Je gaat leven vanuit jouw levenskracht en natuurlijke flow.

Waar vindt de coaching plaats?

We kunnen afspreken in een bosrijke omgeving op een samen af te stemmen plaats in de omgeving van Beegden, Groesbeek of Beekbergen.
We beginnen met een intake gesprek dat plaatsvindt in de natuur. Daarna bekijken we of we een match voelen en of ik met mijn expertise jou denk te kunnen coachen.

Een coaching traject bestaat uit 5 sessies. Indien gewenst, kun je altijd losse sessies bijboeken.
We bespreken eest wat er aandacht nodig heeft in je leven om vervolgens je wens en doel helder te krijgen. We bekijken wat de obstakels zijn die je tegenhouden om te leven vanuit je wens en welke van jouw kwaliteiten je juist kunnen helpen. Als laatste gaan we in kaart brengen welke concrete stappen jij kunt zetten.

Elke sessie beginnen we met een korte stiltewandeling of desgewenst een korte yin-yoga sessie zodat je lekker in je lijf landt.
Trek kleding aan die past bij de natuur en de weersomstandigheden. De sessie gaat altijd door, tenzij het regent. We overleggen dan wat prettig voor je voelt.
De kosten van de coaching zijn voor eigen rekening en worden niet door de verzekering vergoed.

Uurprijs: € 69,-

Een sessie duurt ongeveer 1 uur.
Ik heb het idee dat ik anderen altijd ‘please’ en niet in mijn eigen kracht sta.

Hoe kan ik in mijn eigen kracht komen te staan? Hoe kan ik mijn eigen grenzen aangeven en me daar goed bij (blijven) voelen? Hoe kan ik ruimte innemen in de communicatie met anderen?

Ik heb het gevoel dat ik nooit rust heb en ik pieker veel. Voor mijn gevoel is het nooit goed genoeg.

Hoe kan ik luisteren naar mijn lijf? Hoe kan ik mij rustig en energiek voelen?

Het voelt alsof ik geleefd wordt en alsof alles me overkomt.

Hoe kan ik zelf invloed krijgen op wat ik doe en bewust keuzes maken? Hoe kan ik me weer blij en ontspannen voelen?

Ik heb het gevoel dat er meer potentie in mij zit dan dat er nu uit komt.

Hoe manifesteer ik mijn dromen in de werkelijkheid? Welke belemmerende overtuigingen leg ik mezelf op?

Love Coaching

Partner Relatie Coaching

Loop je vast in je relatie of zijn er patronen of dynamieken ontstaan die je graag anders wil zien? Lukt het je met z’n tweeën niet om dit te doorbreken, maar is die wens er wel?

Je relatie is iets kostbaars. Vaak merken partners dat er tijdens hun relatie gevoelens als boosheid, angst en jaloezie kunnen ontstaan. Met degene die het meest dichtbij je staat ervaar je vaak de meeste conflicten. Hoe komt dat eigenlijk?

In een liefdesrelatie ontstaan altijd patronen; gewenst of ongewenst. Dit gebeurt meestal met de beste intenties. Je probeert er voor je partner te zijn op de manier die jij goed vindt en je hoopt datgene terug te krijgen wat je aan de ander geeft.

Soms hebben partners echter hele verschillende behoeftes. Het communiceren van deze behoeftes is waar het vaak op stuk loopt. Wat het ingewikkeld maakt is dat jij met jouw woorden iets anders bedoelt, dan hetgeen de ander met diezelfde woorden zou zeggen. Verschillende mensen, verschillende communicatiestijlen. Zo ontstaat onbegrip en onvrede.
Hoe help ik jullie om weer met elkaar in contact te komen ?

Wil jij de passie in je relatie opnieuw ontdekken? Sta je ervoor open om hiermee aan de slag te gaan? Als er de wens is om elkaar te begrijpen en samen te groeien, kan ik een platform bieden waar jullie dit kunnen realiseren. Ik help jullie graag in een positieve sfeer om te ontdekken wat jullie nodig hebben om in goede verbinding te komen met elkaar.

Gesprekken met jullie samen en apart vormen een onderdeel. Visualisatie oefeningen, lichaamswerk en duo oefeningen kunnen daarin bijdragen, afgestemd op jullie vraag en wens.

Samen ontdekken we welke patronen er zich in de loop der jaren hebben opgebouwd : – Welke zou je graag anders willen zien? – Hoe zie je dat voor je, wat kun je zelf doen en wat verwacht je van de ander?

Nog belangrijker is om te leren zien welke krachten en waarden jullie relatie kenmerken : – Wat gaat er allemaal al goed tussen jullie en waarover ben je al tevreden ? – Wat waardeer je in de ander?

Kortom: We bekijken hoe jullie ideale relatie eruit ziet en wat daarin reëel en haalbaar is. Soms kan het zijn dat jullie tijdens de sessies tot de conclusie komen dat jullie er samen niet meer uit (willen) komen en blijkt het niet meer mogelijk om de liefde tussen jullie te voelen. Dat is verdrietig en kan tegelijkertijd voor duidelijkheid en opluchting zorgen. Mochten jullie samen bewust de keuze maken om uit elkaar te gaan, dan kan ik jullie ondersteunen om dit op een liefdevolle manier te doen.
Na ons intake gesprek maak ik een plan afgestemd op jullie vraag en wens en stuur een offerte.

Ik woon in Groesbeek en het is mogelijk om daar af te spreken. Daarnaast werk ik ook graag vanuit de natuur. We kunnen afspreken in een bosrijke omgeving die we samen afstemmen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Nienke Crijns en mijn missie in het leven is om mezelf en anderen in hun kracht te helpen komen; om te leven vanuit energie, vrijheid en inspiratie.
Achter elk mens zit een verhaal, dat fascineert mij. Ik ben van nature geïnteresseerd in de drijfveren, patronen, gedachtes en gevoelens van elk mens.

Sinds een aantal jaren werk ik als coach voor Liberi (coachingstrajecten voor mensen met stress en burn-out klachten). Daarnaast heb ik 12 jaar gewerkt als gezinscoach en maatschappelijk werker bij een welzijns organisatie. Ik heb gemerkt dat ik helemaal aan ga staan van dynamieken in partner relaties. In deze job heb ik veel met stellen gewerkt. Mijn partner en ik zien onze relatie ook als oefen terrein, om samen te groeien én dit ook met anderen te mogen delen. Samen volgen we hiervoor trainingen en verdiepende retraites.  

Na het volgen van de opleiding als natuurcoach wilde ik op dat moment niets liever dan het vak coaching en natuur met elkaar combineren.
Ik heb ervaren hoe verrijkend, inspiratievol en helend de natuur werkt. De stilte en de vrijheid in de natuur scheppen creativiteit.

‘Dat wat goed gaat, doe daar meer van’.
Deze zin als uitgangspunt leidt in kleine stapjes tot meer positiviteit en geluk.
Dingen gebeuren zoals ze gebeuren, maar de manier hoe we daar mee omgaan is waar we invloed op hebben. Kijken vanuit een ander perspectief brengt nieuwe inzichten.

Ik word geïnspireerd door me als persooon te blijven ontwikkelen: dit d.m.v. trainingen en retraites. Daarnaast door in het dagelijks leven continue  bewust te zijn van hoe mijn lijf voelt en op basis daarvan goede keuzes te maken. Geïnteresseerd ben ik in de connectie tussen lichaam en geest als het gaat over klachten. Beide aspecten, lichaam en geest, neem ik mee in mijn coaching. 

Ik kijk er naar uit je hier te ontmoeten en een stukje te mogen meelopen op jouw pad. 

Contact

Trainingen & Opleidingen

– Vervolg Verdiepings Training Innersteps – Natuurcoaching (2022-2023)

– Introductie week: Training communicatieve vaardigheden – Centrum voor Tantra (2020)
– Breath to Heal – Max Strom (2020)
– Teachtertraining ‘Yin Yoga, Chinese geneeskunde en heup anatomy’ 60 uur (2020)
– Natuurcoaching Basis Training – Innersteps (2019)
– Sociale Netwerkstrategien (2017)
– Duurzaam ouderschap (2017)
– Meldcode Huiselijk Geweld en
Kindermishandeling (2016)
– Conflictueus ouderschap (2016)
– SOS Signs of Safety (2015)
– Triple P (Positief Opvoeden)
Workshops geven niveau 3 (2013).
– Triple P (Positief Opvoeden)
niveau 4 0-12 jaar (2013)
– Triple P (Positief Opvoeden) niveau 3 0-12 jaar en tieners (2012)
– Cursus Psychosociale hulpverlening bij rampen (2013).
– Cursus oplossingsgericht werken (2011)
– Cursus omgaan met agressie (2010)
– Fontys Hogeschool Eindhoven, Maatschappelijk werk en
dienstverlening (2004-2008)